Adverteren

Met een advertentie op deze website kunt u de muziekliefhebber bereiken! De bezoekers van de site bestaan voor het grootste deel uit personen die veel van muziek houden. Zij besteden relatief veel tijd en geld aan muziek.

Tarieven:

Tarieven worden per halfjaar berekend en zijn exclusief BTW. De hoogte van de tarieven hangt mede samen met het aantal bezoekers van de site van Muziek Makend Nederland. De site kent gemiddeld 120 bezoekers per dag (±3600 bezoekers per maand) gegevens zijn afgeleid van de statistieken van deze website.


Plaatsing van banners is mogelijk op de site aan de rechterkant, of op de homepage bovenaan u kunt kiezen uit drie formaten advertentiebanners.

De tarieven per halfjaar zien er als volgt uit (geldig voor 2024):

Advertentie groot: afmeting 468 x 60 pixels.

Plaatsing op de homepage: € 135,00 per halfjaar (bovenaan pagina).
Plaatsing onderaan elke pagina: € 60,00 per halfjaar (onderaan iedere pagina).

Advertentie klein: afmeting 120 x 60 pixels.

Plaatsing op de homepage: € 60,00 per halfjaar (bovenaan pagina).
Plaatsing aan rechterkant op de gehele site: € 30,00 per halfjaar (rechterkolom onder skyscraper).
Advertentie skyscraper: afmeting 120 x 600 pixels.
Plaatsing aan rechterkant op de gehele site: € 150,00 per halfjaar (bovenaan rechterkolom).

Voorwaarden:
  • De minimale advertentieperiode is één maand.
  • Adverteren is alleen toegestaan aan bedrijven en instellingen die actief zijn in de muziekwereld of zich richten op muziekliefhebbers. Bijvoorbeeld: producenten of muziekwinkels.
  • De redactionele inhoud van de website is volledig onafhankelijk en staat los van de boodschap van de advertentie. De inhoud van de advertentie valt buiten de verantwoordelijkheid van Muziek Makend Nederland.
  • De tarieven kunnen met ingang van een volgende maand worden gewijzigd, afhankelijk van de verandering in het aantal bezoekers. Eenmaal aangegane advertentie-overeenkomsten blijven voor de betreffende contractduur echter onveranderd.
De procedure:

Indien u interesse heeft om te adverteren op de website van Muziek Makend Nederland, kunt u een e-mail sturen naar webmaster@muziekmakendnederland.nl. U wordt verzocht in deze e-mail de naam, het adres en het telefoonnummer van uw bedrijf of instelling te vermelden, samen met de gewenste grootte van de advertenties, de plaats op de site en de ingangsdatum. Ook voor informatie over adverteren op deze site kunt u dit e-mail adres gebruiken.

Nadat per e-mail de overeenkomst is gesloten, wordt u verzocht de betreffende advertenties als gif-formaat of jpg-formaat naar Muziek Makend Nederland te zenden. Eventueel kunt u ook een html-code sturen die verwijst naar een advertentie op uw eigen server. De advertentie of de code wordt op de afgesproken datum geplaatst op de website tot het einde van de contractperiode. Daarna wordt de advertentie van de site verwijderd, tenzij u aangeeft de advertenties voor een nieuwe periode op de site te willen plaatsen. De factuur ontvangt u per post. Als het te betalen bedrag niet binnen 14 dagen is voldaan, wordt de advertentie van de site verwijderd.

Muziek Makend Nederland is een persoonlijk, niet winstgedreven initiatief van een muziekliefhebber.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, alles is bespreekbaar. U kunt een mailtje sturen naar webmaster@muziekmakendnederland.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Website Hosting bij Xel Media